sâmbătă, 3 martie 2012

Imperial BAR - software pentru restaurant, fast food, pizzerie, livrari la domiciliu.

Solutia software despre care vorbim este Imperial BAR.
Este dedicata oricarui restaurant care doreste o evidenta exacta a comenzilor preluate de ospatari, introducerea comenzilor facandu-se prin intermediul unei interfete de tip TouchScreen. Se pot configura pana la 5 zone de servire ( sala 1, sala 2, .....sala 5).

Exista 2 module principale pe langa care se pot adauga suplimentar altele.

1. Modulul de preluare a comenzilor cu ajutorul unui monitor cu TouchScreen prin selectarea meselor la care se aseaza clientul.
2. Modulul de Contabilitate primara si gestiune prin care se fac toate configurarile si raportarile necesare contabilitatii din Romania.

Suplimentar se poate adauga modulul  pentru Retetar care ajuta la definirea retetelor preparatelor vandute si asigura generarea rapoartelor de productie ( scaderea automata din stoc a ingredientelor consumate ) .

Daca se doreste fidelizarea clientilor exista posibilitatea de acordare de reduceri pe baza cardurilor de client ( magnetice, cu coduri de bare, de proximitate )

Comenzile preluate de ospatari si introduse in sistem sunt transmise automat catre Bar, Bucatarie, Cuptorul de Pizza si oricand se pot emite Note de plata intermediare si finale.

O functie foarte importanta este conectarea acestei solutii la aparatura fiscala pentru emiterea bonului fiscal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti intrebari? Aveti raspunsuri? Le vrem aici.